Başkan Serkan Acar, Hazırlık Maçını Yakından İzledi

Aliağa Belediye Başkanı, Serkan Acar, TFF 3. Lig, Aliağaspor FK, Bolu kampı, Sakaryaspor, Hazırlık maçı, Takımın performansı, Şampiyonluk hedefi, Aliağa'da çalışmalar

Başkan Serkan Acar, Hazırlık Maçını Yakından İzledi

 

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, TFF 3. Lig’de yeni kurulan Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret ederek Sakaryaspor ile yapılan hazırlık maçını yakından takip etti. Maç 0-0 berabere sonuçlandı ve futbolcuların mücadeleci ve hırslı performansı teknik ekibi memnun etti.

Başkan Serkan Acar, Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile birlikte mücadele dolu maçı izledi ve maç sonrası futbolcularla yakından ilgilendi, onları tebrik etti.

Aliağa Belediye Başkanı, Serkan Acar, TFF 3. Lig, Aliağaspor FK, Bolu kampı, Sakaryaspor,
Başkan Serkan Acar, Hazırlık Maçını Yakından İzledi

Başkan Serkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aliağaspor FK’nın Bolu kampında futbolcularımızı ziyaret edip Sakaryaspor ile yapılan hazırlık maçını izledik. Takımımızın devam eden hazırlıkları, enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut verici bir tablo çiziyor. Allah utandırmasın ifadelerini kullandı.

Aliağaspor FK, yıllar sonra profesyonel lige çıkarak şehrine büyük bir mutluluk yaşattı. Şimdi ise güçlü transferlerle kadrosunu güçlendiren Aliağaspor FK, teknik direktör Hakan Şapçı yönetiminde Bolu’da kampa girerek sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Takım, şampiyonluk hedefiyle kampta bulunan ilk hazırlık maçında Sakaryaspor ile karşılaştı. Bolu kampının ardından iki günlük izin yapacak olan takım, 7 Ağustos Pazartesi günü Aliağa’da çalışmalarına devam edecek.

Bir yanıt yazın