Başkan Cengiz Ergün Kamu Sen Yönetimini Ağırladı

Başkan Cengiz Ergün Kamu Sen Yönetimini Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz ve yönetimini makamında ağırladı.

Ayrıca Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, Türk Tarım Orman-Sen Manisa Şube Başkanı Ali Tekin, Türk Diyanet-Sen Manisa Şube Başkanı İbrahim Durgut, Türk Büro-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır, Türk Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Serkan Bezciler, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen ve Türk Ulaşım-Sen Manisa İl Temsilcisi Salim Baykal da ziyarete katıldı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de bulundu.

Başkan Cengiz Ergün Kamu Sen Yönetimini Ağırladı
Başkan Cengiz Ergün Kamu Sen Yönetimini Ağırladı

Ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz, “Öncelikle teşkilatımız adına size çok teşekkür ediyorum. 3 dönemdir bizim bayrağımızı şanla dalgalandırıyorsunuz. İnşallah 4. dönemde de aynı şekilde hizmetlerinize devam edersiniz. Kamu Sen olarak her zaman sizin yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Geçmiş 14 yıl boyunca en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Vatandaşlarımızın desteğiyle bu göreve layık görülüyoruz. Amacımız halkımızı mutlu etmek ve onların hoşgörüsünü kazanmak. Hediye takdiminden sonra ziyaret sona erdi” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın