Edremit Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz danışmanlık

Edremit Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz danışmanlık

 

Edremit Belediyesi, üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere tercih danışmanlığı sunuyor. Uzmanlar tarafından öğrenciler ve ailelere doğru tercih konusunda detaylı bilgilendirme yapılıyor.

Edremit Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sağlayarak öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerine, doğru mesleği ve üniversiteyi belirlemelerine yardımcı oluyor. Bu hizmet öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

<yoastmark class=

Edremit Belediyesi, öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan. “Gençlerimizin YKS tercihleri konusunda her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu yıl da ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle gençlerimize destek olacağız. İstanbul Aydın Üniversitesi uzman kadromuz, tüm sorularınızı yanıtlayarak gelecek hayallerinize ortak olacak ” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanı Merve Yener Açar, tercihlerin öğrencilerin gelecekte yapacakları meslekleri belirlemede önemli bir rol oynadığını söyledi. İşbirliği yaparak Edremit Belediyesi’ne ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyoruz. Öğrencilerimizin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz çünkü tercihler, geleceklerini şekillendirmede büyük önem taşıyor. dedi.

08 Ağustos tarihine kadar  Hizmet Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde ücretsiz.

Bir yanıt yazın